Wij staan regelmatig op de volgende bedrijfsfeesten:

Kerstborrel

Bedrijfslunch

Bedrijfsfestival

Bedrijfsopening

Nieuwjaarsborrel

Productlanceringen

Onze foodtrucks

Pizza foodtruck
Pasta foodtruck
Panini foodtruck
Aziatische foodtruck
BBQ foodtruck
Salade foodtruck
IJs foodtruck

Foodtruck huren op jouw bedrijfsfeest

Wij zijn Pizza-Amici (pizza vrienden) met zijn drieën gestart. Dit komt omdat we al jaren een grote passie voor pizza’s en foodtrucks hebben. Onze passie is uitgegroeid tot de foodtruck verhuurder van Nederland.

We hebben al meer dan 900 keer op uiteenlopende bedrijfsfeesten gestaan. Van jubileumfeesten, nieuwjaarsborrel tot en met bedrijfsopeningen. Wij bereiden heerlijke gerechten voor je klanten, medewerkers en leveranciers.

 

Waar kan ik jullie voor inhuren?

Je kan ons inhuren voor het verzorgen van een complete foodtruck catering. Maar we bereiden ook de lekkerste burgers, pizza’s, salades en wokgerechten voor jouw festivalgangers.

Neem contact met ons op

foodtruck huren bedrijfsfeest in Nederland
foodtruck huren feest of bedrijfsfeest

De leukste foodtrucks op jouw bedrijfsevenement

Ook een foodtruck huren voor jouw bedrijfsfeest? Wij staan voor je klaar. Je hebt de mogelijkheid om één of meerdere foodtrucks te huren voor jouw feest. Welke foodtruck(s) je nodig hebt, is afhankelijk van het aantal gasten en jouw wensen.

Heb je een vraag of wil je graag geadviseerd worden over een foodtruck huren voor jouw feest? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Je kan ons bellen op +31 6 48 48 50 72 of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Deze organisaties ging je voor

Krijg een impressie van onze foodtrucks

Foodtruck huren bedrijfsfeest?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

 • Wat zijn de kosten van het huren van een foodtruck?

  Je kan één van onze foodtrucks al huren vanaf €1250. Dit is inclusief personeelskosten, bestek, borden, gerechten, en opstartkosten. Naast de voorrijkosten (€1 euro per km), komen hier geen extra kosten meer bij.

 • Houden jullie rekening met diëten en voedselallergieën?

  Indien er bepaalde dieetwensen of allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden, kan je dit bij ons aangeven. Wij kunnen iedere catering naar wens verzorgen. Of er nu mensen met voedselallergieën zijn of vegetariërs.

 • Waar kan je onze foodtrucks voor inhuren?

  Onze foodtrucks kun je voor zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten ,bruiloften en talloze andere gelegenheden inhuren. Ook voor festivals kunt u contact met ons opnemen.

 • Ik wil meerdere foodtrucks inhuren. Kunnen jullie alles regelen?

  Jazeker! Als je een mini foodtruck festival wil organiseren op je evenement kunnen wij je helpen bij het organiseren hiervan. We kunnen een mini festival organiseren met verschillende foodtrucks. Je hebt hierbij de keuze uit:

  • Pizza foodtruck
  • Pasta foodtruck
  • Panini foodtruck
  • Aziatische foodtruck
  • BBQ foodtruck
  • Salade foodtruck
  • IJs foodtruck

  Geef aan ons je wensen door, en wij regelen de rest!

 • Kunnen jullie een compleet menu leveren?

  Jazeker! We kunnen een voor- hoofd- en nagerecht bij jouw op locatie bereiden. Denk bijvoorbeeld aan een voorgerechten als salade Caprese en Bruschetta, hoofdgerecht: pizza en pasta, nagerecht: Italiaans schepijs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 • Regelen jullie borden en bestek?

  Ja, wij regelen alle borden en bestek.

 • Snijden jullie de pizza’s al?

  Ja. wij snijden de pizza’s. Dit hoef je dus niet meer zelf te doen. Wel zo makkelijk 😉

 • Met welke producten werken jullie?

  Wij werken alleen met verse lokale producten van de hoogste kwaliteit. Allemaal voorzien van een biologisch keurmerk. Daarnaast zijn al onze borden en bestek recyclebaar.

 • Wat hebben jullie op locatie nodig?

  Per foodtruck hebben we 1 normaal (1x230V) stopcontact nodig. Gewoon een stopcontact waar je ook je telefoon in oplaad. En voor de pasta’s hebben we toegang tot een waterkraan nodig. Hier hoeven we alleen maar een emmer water te vullen. Er hoeft geen leiding op aangesloten te worden.

 • Kunnen jullie ook op een binnenlocatie staan?

  Jazeker! Of je nu binnen of buiten een evenement organiseert, dat maakt voor ons niet uit. Wel moeten onze foodtrucks naar binnen gereden kunnen worden.

 • Vanaf hoeveel personen kan ik een foodtruck huren?

  Je kan bij ons een foodtruck huren vanaf €1250. Dit zal volledig gevuld worden met onze gerechten. Of dit alleen pizza’s zijn of voor-hoofd-na, alles is mogelijk.. Twijfel je of jouw evenement geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Werken jullie volgens de HACCP regels?

  Ja wij werken volledig volgens deze normen. Elk jaar worden we getest en komen we moeiteloos door de testen heen.