Onze Italiaanse foodtrucks

Lo spettacolo

Afzetsnelheid
600 traditionele pasta’s per uur

Totale oppervlakte
17,5m2 (7 × 2,5m)

Stroom
1x 230v oftewel een normaal stopcontact

Veiligheid & Hygiëne
De foodtruck is volledig brandweer & HACCP gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Lo spettacolo, de aanvoerder van onze pasta foodtrucks. Deze pasta foodtruck steelt met zijn schitterende looks de show op ieder evenement. Maar niet alleen de looks staan centraal in deze truck, wij bereiden namelijk tot wel 600 pasta’s per uur op traditionele wijze. Geen wokbakjes met droge pasta en een kwak saus er over, zoals dit nog vaak te zien is in de eventcatering. Maar een mooie disposable, met een pasta die samen met onze huisgemaakte saus is opgebakken in een grote pan, zoals het hoort natuurlijk! Samen met de aankleding van het personeel zorgt Lo spettacolo voor een ware Italiaanse beleving.

Il Bambino due

Afzetsnelheid
600 traditionele pasta’s per uur

Totale oppervlakte
25m2 (5 × 5 m)

Stroom
1x 230v oftewel een normaal stopcontact

Veiligheid & Hygiëne
De foodtruck is volledig brandweer & HACCP gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Il bambino due, het pasta zusje van Il bambino uno. Vanuit deze piaggio bieden wij eveneens een mega capaciteit zoals wij dat in onze grootste pasta foodtruck doen. Vanuit deze foodtruck bieden wij evenementen bezoekers onze traditionele pasta’s en een hoop gezelligheid. Ook bij deze foodtruck bieden wij een kijkje in de Italiaanse keuken door de pasta’s vers voor de neus van de gasten te bereiden. Deze pasta foodtruck is te koppelen aan Il bambino uno, waardoor er vanuit één grote stand zowel pizza’s als pasta’s worden geserveerd, samen zorgt dit voor een waar Italiaans pleintje.

il Bambino

Afzetsnelheid

175 handgemaakte pizza’s per uur

Totale oppervlakte

12m2 (6×2)

Stroom

1x 230v oftewel een normaal stopcontact

De foodtruck is volledig brandweer & HACCP gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

il Bambino, onze eerste trots waarmee wij het foodtruck avontuur startte. In een korte tijd hebben we enorm veel festivals, evenementen en bedrijfsfeesten getrotseerd. Hier hangen nog ouderwetse zwart wit foto’s van Chef Gianluca aan de muur. Aangekleed met authentiek eikenhout en voorzien van twee Cuppone ovens, de Ferrari onder de ovens.

il Capo

Afzetsnelheid

300 handgemaakte pizza’s per uur

Totale oppervlakte

26m2 (6,5×4)

Stroom

1x 230v oftewel een normaal stopcontact

Veiligheid & Hygiëne

De foodtruck is volledig brandweer & HACCP gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

il Capo, het slagschip van Pizza Amici en de mooiste foodtruck van Nederland. Deze uitschuifbare foodtruck heeft de grootste capaciteit pizza’s per uur van heel Nederland. Zo worden er 18 heerlijke pizza’s per 4 minuten met een glimlach geserveerd, de kwaliteit van de pizza’s gaat hierbij niet verloren. Geen festival is te groot voor deze truck. “il Capo” is uitgerust met 2 Cuppone ovens waar 18 pizza’s tegelijk in passen.

Pizza Amici: de #1 Italiaanse foodtruck van Nederland

Pizza-Amici werd geboren uit onze enorme liefde voor authentieke Italiaanse keuken. Het spreekt voor zich dat pizza’s en pasta’s een essentieel onderdeel van ons aanbod zijn. Onze Italiaanse foodtrucks hebben meer dan 1000 keer de smaak en traditie van de authentieke Italiaanse keuken gebracht op grote festivals, bedrijfsevenementen en feesten door heel Nederland.

We voelen ons thuis op bedrijfsfeesten, concerten en festivals. Ook bieden wij Italiaanse catering aan voor je bruiloft of bedrijfsfeest, of je kunt onze pizza en pasta amici’s (vrienden) inschakelen om heerlijke pasta’s en/of pizza’s te bereiden op jouw festival, concert of evenement.

Bereiden jullie alleen pizza’s en pasta’s?

We doen meer dan alleen het bedienen van onze pizza- en pasta-foodtrucks. We bereiden ook de heerlijkste Italiaanse salades, bruschetta’s en Italiaans ijs. Daarom kun je bij ons ook een volledige foodtruck catering bestellen.

Wil je alleen een specifieke foodtruck boeken voor je evenement?

Dan is het ook mogelijk om alleen een pizza foodtruck of pasta foodtruck te boeken.

Italiaanse foodtruck pizza amici
gerechten die we in onze italiaanse foodtrucks kunnen maken

Welke traditionele Italiaanse gerechten kunnen jullie bereiden?

We kunnen de lekkerste pizza’s en pasta’s voor jouw gasten, medewerkers en klanten maken in onze Italiaanse foodtrucks. Neem maar eens een kijkje in ons menu. Je kan dan goed zien van welke pizza’s en pasta’s jij en je gasten gaan genieten.

Bekijk het menu

Waarom kiezen voor een Italiaanse foodtruck van Pizza-Amici?

✔︎ Ruim aanbod pasta’s, pizza’s en andere authentieke Italiaanse voor- en nagerechten
✔︎ We hoeven alleen toegang tot een stopcontact en/of kraan om onze gerechten te bereiden
✔︎ Een foodtruck huren met personeel gekleed als echte pizzabakkers en pasta bereiders
✔︎ Van een complete Italiaanse catering voor je bedrijfsevenement tot een Italiaanse foodtruck voor een festival of concert
✔︎ Bij ons hoef je niet lang te wachten voordat jij en je gasten genieten van ons eten

het team dat in de italiaanse foodtruck staat
groep mensen die genieten van de maaltijden die zijn bereid in onze italiaanse foodtruck

Wil je ook een Italiaanse foodtruck op jouw feest, bedrijfsevenement, concert of festival?

Ben je op zoek naar een Italiaanse foodtruck voor jouw feest of festival? Wij kunnen je zeker van dienst zijn. De exacte foodtruck die je nodig hebt, zal afhangen van het aantal gasten dat je op het evenement verwacht.

Bij ons kun je kiezen uit foodtrucks die 175 tot 300 pizza’s en tot wel 600 pasta’s per uur kunnen bereiden.

Vind je het moeilijk om te bepalen welke foodtruck het beste bij jouw feest of festival past? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Deze organisaties ging je voor

Krijg een impressie van onze foodtrucks

Italiaanse foodtruck boeken voor jouw (bedrijfs)feest?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

 • Wat zijn de kosten van het huren van een foodtruck?

  Je kan één van onze foodtrucks al huren vanaf €1250. Dit is inclusief personeelskosten, bestek, borden, gerechten, en opstartkosten. Naast de voorrijkosten (€1 euro per km), komen hier geen extra kosten meer bij.

 • Houden jullie rekening met diëten en voedselallergieën?

  Indien er bepaalde dieetwensen of allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden, kan je dit bij ons aangeven. Wij kunnen iedere catering naar wens verzorgen. Of er nu mensen met voedselallergieën zijn of vegetariërs.

 • Waar kan je onze foodtrucks voor inhuren?

  Onze foodtrucks kun je voor zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten ,bruiloften en talloze andere gelegenheden inhuren. Ook voor festivals kunt u contact met ons opnemen.

 • Ik wil meerdere foodtrucks inhuren. Kunnen jullie alles regelen?

  Jazeker! Als je een mini foodtruck festival wil organiseren op je evenement kunnen wij je helpen bij het organiseren hiervan. We kunnen een mini festival organiseren met verschillende foodtrucks. Je hebt hierbij de keuze uit:

  • Pizza foodtruck
  • Pasta foodtruck
  • Panini foodtruck
  • Aziatische foodtruck
  • BBQ foodtruck
  • Salade foodtruck
  • IJs foodtruck

  Geef aan ons je wensen door, en wij regelen de rest!

 • Kunnen jullie een compleet menu leveren?

  Jazeker! We kunnen een voor- hoofd- en nagerecht bij jouw op locatie bereiden. Denk bijvoorbeeld aan een voorgerechten als salade Caprese en Bruschetta, hoofdgerecht: pizza en pasta, nagerecht: Italiaans schepijs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 • Regelen jullie borden en bestek?

  Ja, wij regelen alle borden en bestek.

 • Snijden jullie de pizza’s al?

  Ja. wij snijden de pizza’s. Dit hoef je dus niet meer zelf te doen. Wel zo makkelijk 😉

 • Met welke producten werken jullie?

  Wij werken alleen met verse lokale producten van de hoogste kwaliteit. Allemaal voorzien van een biologisch keurmerk. Daarnaast zijn al onze borden en bestek recyclebaar.

 • Wat hebben jullie op locatie nodig?

  Per foodtruck hebben we 1 normaal (1x230V) stopcontact nodig. Gewoon een stopcontact waar je ook je telefoon in oplaad. En voor de pasta’s hebben we toegang tot een waterkraan nodig. Hier hoeven we alleen maar een emmer water te vullen. Er hoeft geen leiding op aangesloten te worden.

 • Kunnen jullie ook op een binnenlocatie staan?

  Jazeker! Of je nu binnen of buiten een evenement organiseert, dat maakt voor ons niet uit. Wel moeten onze foodtrucks naar binnen gereden kunnen worden.

 • Vanaf hoeveel personen kan ik een foodtruck huren?

  Je kan bij ons een foodtruck huren vanaf €1250. Dit zal volledig gevuld worden met onze gerechten. Of dit alleen pizza’s zijn of voor-hoofd-na, alles is mogelijk.. Twijfel je of jouw evenement geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Werken jullie volgens de HACCP regels?

  Ja wij werken volledig volgens deze normen. Elk jaar worden we getest en komen we moeiteloos door de testen heen.