hoe werkt pizza catering?

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je jouw gasten verwennen met heerlijke pizza’s? Dan is pizza catering de perfecte oplossing! Pizza catering biedt een smakelijke en handige manier om jouw gasten te verrassen met versgebakken pizza’s van hoge kwaliteit.

Maar hoe werkt pizza catering precies? In dit artikel zullen we alles uitleggen wat je moet weten over pizza catering en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw evenement een smakelijk succes wordt.

 

Hoe werkt pizza catering?

Wanneer je kiest voor pizza catering, wordt het hele proces van het bereiden en serveren van de pizza’s op locatie afgehandeld door je pizza amici (pizza vrienden).

Hieronder volgt een stapsgewijze uitleg van hoe pizza catering werkt:

 • Plaatsen van de bestelling: Neem contact op met ons op en bespreek jouw wensen en behoeften. Geef het aantal gasten door, de gewenste pizzasmaken en eventuele dieetbeperkingen. Wij kunnen je adviseren over de beste opties voor jouw evenement.

 

 • Menu samenstellen: Samen met ons stel je een menu samen op basis van de gekozen pizza’s. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan toppings en combinaties om aan de smaakvoorkeuren van jouw gasten te voldoen.

 

 • Locatie en tijd: Bepaal de locatie en de tijd waarop je de pizza’s wilt serveren. We zullen dan de benodigde voorbereidingen treffen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op de gewenste locatie en tijd.

 

 • De pizza foodtruck: We komen met een pizza foodtruck en uiteraard ook alle dagverse ingrediënten. Het zorgt niet alleen voor heerlijke pizza’s, maar draagt ook bij aan de levendige sfeer van jouw evenement.

 

 • Pizza’s bereiden: Op de dag van het evenement gaan je pizza amici alle ingrediënten klaarzetten en de pizza’s ter plekke bereiden. Je gasten kunnen genieten van het zien van hun pizza’s die recht voor hun ogen worden gemaak.

 

 • Serveren en genieten: Zodra de pizza’s klaar zijn, worden ze geserveerd aan jouw gasten. Ze kunnen kiezen uit verschillende authentieke Napolitaanse pizza’s. Natuurlijk is het mogelijk om ze allemaal te proeven!

 

 • Afruimen en opruimen: Na afloop van het evenement maken we alles schoon en laten we de locatie netjes achter. Je hoeft je geen zorgen te maken over het schoonmaken of opruimen van borden en bestek. Wij ruimen alles netjes op, zodat jij kan genieten van gasten op het evenement.

jij kan genieten van onze pizza catering

Veelgestelde vragen over pizza catering van Pizza-Amici

Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over pizza catering:

1. Wat zijn de voordelen van pizza catering?

Pizza catering heeft verschillende voordelen, waaronder:

 • Gemak: Wij zorgen voor alles, van het bereiden van de pizza’s tot het opruimen na afloop.
 • Verscheidenheid: Je kunt kiezen uit verschillende pizza smaken en toppings om aan de voorkeuren van jouw gasten te voldoen.
 • Interactie: Het zien van de pizza’s die ter plekke worden gebakken, zorgt voor een interactieve en levendige ervaring.
 • Snelheid: Pizza’s worden meestal snel gebakken, waardoor jouw gasten niet lang hoeven te wachten op hun maaltijd.

 

2. Is pizza catering geschikt voor grote evenementen?

Ja, pizza catering is geschikt voor zowel kleine als grote evenementen. We kunnen het menu en de hoeveelheid pizza’s aanpassen aan het aantal gasten dat je verwacht. Ze hebben ervaring met het bedienen van grote groepen en zorgen ervoor dat iedereen van heerlijke pizza’s kunnen genieten.

 

3. Kan ik speciale dieetwensen doorgeven voor pizza catering?

Ja, we kunnen rekening houden met speciale dieetwensen. Of het nu gaat om vegetarische, veganistische, glutenvrije of lactosevrije opties, je kunt jouw dieetbeperkingen doorgeven bij het plaatsen van de bestelling.

 

4. Moet ik zelf servies en bestek regelen voor pizza catering?

Nee, wij zorgen voor alle benodigde servies en bestek.

 

5. Wat kost pizza catering?

Je kan één van onze pizza foodtrucks al huren vanaf €1250. Dit is inclusief personeelskosten, bestek, borden, gerechten, en opstartkosten. Naast de voorrijkosten (€1 euro per km), komen hier geen extra kosten meer bij.

hoe werkt pizza catering bij pizza amici?

Wil je ook pizza catering op jouw (zakelijk) evenement?

Ben je op zoek naar een pizza catering bedrijf voor jouw evenement? Dan kunnen wij de lekkerste pizza’s maken voor de gasten op jouw concert, festival of bedrijfsfeest.

Meer weten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze pizza catering pagina.

Wil je een complete catering op maat met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op onze foodtruck catering pagina.

 

Menu