Foodtruck Festival in heel Nederland. Vrijblijvend offerte aanvragen.

Pasta Amici

Vanuit onze pasta foodtrucks bakken wij traditionele pasta’s op locatie. Dat wij maar liefst 600 verse pasta’s per uur kunnen bakken betekent nog niet dat wij ook maar iets op kwaliteit inleveren. Wij bakken onze vers gekookte pasta samen met heerlijke Italiaanse sauzen en verse groenten in gigantische pannen. Wij serveren de pasta’s in een mooie bio disposable afgetopt met verse rucola en échte parmezaanse kaas. Onze kwaliteit, hoge capaciteit en waanzinnige foodtrucks zorgen voor een unieke ervaring die voor zowel de bezoekers als voor u onvergetelijk zijn.

De Foodtrucks

Lo spettacolo

Afzetsnelheid

600 traditionele pasta’s per uur

Totale oppervlakte

17,5m2 (7 × 2,5m)

Stroom

1x 230v oftewel een normaal stopcontact

Veiligheid & Hygiëne

De foodtruck is volledig brandweer & HACCP gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Lo spettacolo, de aanvoerder van onze pasta foodtrucks. Deze pasta foodtruck steelt met zijn schitterende looks de show op ieder evenement. Maar niet alleen de looks staan centraal in deze truck, wij bereiden namelijk tot wel 600 pasta’s per uur op traditionele wijze. Geen wokbakjes met droge pasta en een kwak saus er over, zoals dit nog vaak te zien is in de eventcatering. Maar een mooie disposable, met een pasta die samen met onze huisgemaakte saus is opgebakken in een grote pan, zoals het hoort natuurlijk! Samen met de aankleding van het personeel zorgt Lo spettacolo voor een ware Italiaanse beleving.

Il Bambino due

Afzetsnelheid

600 traditionele pasta’s per uur

Totale oppervlakte

25m2 (5 × 5 m)

Stroom

1x 230v oftewel een normaal stopcontact

Veiligheid & Hygiëne

De foodtruck is volledig brandweer & HACCP gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Il bambino due, het pasta zusje van Il bambino uno. Vanuit deze piaggio bieden wij eveneens een mega capaciteit zoals wij dat in onze grootste pasta foodtruck doen. Vanuit deze foodtruck bieden wij evenementen bezoekers onze traditionele pasta’s en een hoop gezelligheid. Ook bij deze foodtruck bieden wij een kijkje in de Italiaanse keuken door de pasta’s vers voor de neus van de gasten te bereiden. Deze pasta foodtruck is te koppelen aan Il bambino uno, waardoor er vanuit één grote stand zowel pizza’s als pasta’s worden geserveerd, samen zorgt dit voor een waar Italiaans pleintje.

Deze klanten gingen u voor

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Menu