Wat is pizza catering

Wat is pizza catering? Als je ooit een feestje, bruiloft, bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid hebt georganiseerd, ben je waarschijnlijk op zoek geweest naar cateringopties die je gasten kunnen verrassen en verwennen. Pizza catering is een populaire en heerlijke keuze die steeds meer aan populariteit wint. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat pizza catering precies is, hoe het werkt en waarom het een geweldige optie is voor jouw volgende evenement.

 

Wat is pizza catering?

Pizza catering is een service waarbij professionele pizzabakkers op locatie vers bereide pizza’s maken en serveren aan gasten op een evenement. Het is een unieke en interactieve manier om jouw gasten te voorzien van heerlijke pizza’s die ter plekke worden bereid. Met pizza catering hoef je je geen zorgen te maken over het voorbereiden en serveren van eten, want de pizzabakkers nemen alles voor je uit handen.

 

Waarom kiezen voor pizza catering?

1. Unieke ervaring

Met pizza catering geef je jouw gasten een unieke ervaring. Ze kunnen de pizzabakkers aan het werk zien terwijl ze hun pizza’s bereiden en kunnen zelfs hun eigen toppings kiezen. Het is een interactieve en entertainende manier om eten te serveren op jouw evenement.

 

2. Voor elk evenement geschikt

Of je nu een informeel feestje geeft of een groot zakelijk evenement organiseert, pizza catering past bij elke gelegenheid. Het is een veelzijdige optie die gewaardeerd wordt door zowel volwassenen als kinderen.

 

3. Ruime keuze aan smaken

Met pizza catering kun je een breed scala aan smaken en toppings aanbieden. Van klassieke margherita en pepperoni pizza’s tot vegetarische en veganistische opties, er is voor elk wat wils. Je kunt zelfs creatieve combinaties en speciale pizza’s bedenken die passen bij het thema van jouw evenement.

 

4. Snel en efficiënt

Pizza’s worden meestal snel bereid, wat betekent dat jouw gasten niet lang hoeven te wachten op hun eten. De pizzabakkers kunnen grote hoeveelheden pizza’s in korte tijd maken, waardoor iedereen snel en efficiënt kan worden bediend.

 

5. Geschikt voor verschillende dieetvoorkeuren

Pizza’s kunnen gemakkelijk worden aangepast aan verschillende dieetvoorkeuren en voedselrestricties. Of je nu glutenvrije, vegetarische of veganistische opties nodig hebt, pizza catering kan aan jouw behoeften voldoen en ervoor zorgen dat al jouw gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd.

wat is pizza catering bij pizza amici

Veelgestelde vragen over pizza catering van Pizza-Amici

1. Wat zijn de kosten van pizza catering?

Je kan één van onze foodtrucks al huren vanaf €1250. Dit is inclusief personeelskosten, bestek, borden, gerechten, en opstartkosten. Naast de voorrijkosten (€1 euro per km), komen hier geen extra kosten meer bij.

 

2. Kan pizza catering aan dieetvereisten voldoen?

Ja, pizza catering kan aan verschillende dieetvereisten voldoen. Zo bieden we onder andere ook glutenvrije, vegetarische en veganistische opties aan. Je kunt jouw dieetvereisten met ons bespreken en vervolgens gaan wij ermee aan de slag.

 

3. Moet ik zelf voor servies en bestek zorgen?

Ja, wij regelen alle borden en bestek.

 

4. Kan pizza catering op elke locatie worden geleverd?

Ja, pizza catering kan op vrijwel elke locatie worden geleverd, zowel binnen als buiten. Of het nu een zaal, tuin, kantoorpand of openbaar park is, pizza catering kan worden aangepast aan de specifieke locatie en ruimte.

Het enige wat we nodig hebben is een normale (1x230V) stopcontact (waar je ook gewoon je telefoon mee kan opladen).

 

5. Moet ik vooraf reserveren voor pizza catering?

Ja, het is sterk aanbevolen om vooraf te reserveren voor pizza catering. Op die manier kunnen we je evenement inplannen in onze agenda en ervoor zorgen dat we voldoende voorbereidingen treffen om aan jouw behoeften te voldoen. Het is het beste om zo vroeg mogelijk te reserveren, vooral tijdens drukke seizoenen.

 

6. Kan ik een pizza cateringmenu aanpassen aan mijn voorkeuren?

Ja, je kunt het pizza cateringmenu aanpassen aan jouw voorkeuren. Bespreek jouw smaakvoorkeuren, favoriete toppings en eventuele speciale verzoeken met het cateringbedrijf. Ze zullen hun best doen om aan jouw wensen te voldoen en een aangepast menu te creëren dat past bij jouw evenement.

pizza catering voor feesten en partijen

Pizza catering op jouw evenement?

Ben je op zoek naar een pizza catering bedrijf voor jouw evenement? Dan kunnen wij de lekkerste pizza’s maken voor de gasten op jouw concert, festival of bedrijfsfeest.

Meer weten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze pizza catering pagina.

Wil je een complete catering op maat met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op onze foodtruck catering pagina.

Menu